آجیل و خشکبار هومن

ارائه آجیل و خشکبار مرغوب به صورت عمده و جزئی-آدرس:تهران خیابان بهارستان نرسیده به چهارراه فخرآباد پلاک135-تلفن:77532520
سه شنبه, ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۰۶:۲۰ ب.ظ

مشخصه های خلال پسته مرغوب

مشخصه های خلال پسته مرغوب:

با توجه به همین فرآیند های گفته شده خلال پسته ای درجه یک و خوب شناخته می شود که تا حد امکان سبز رنگ تر، کشیده تر و بلند تر، عاری از هرگونه پوست گلدار مغز پسته و ضایعات مختلف مانند پوست پسته، فلزات، چوب و... باشد.
در صورتی که خلال ها لکه سیاه یا قهوه ای رنگ داشته باشند نشان از این است که پسته اولیه چندان با کیفیت و تازه نبوده است و ممکن است این خلال ها کمی تلخ تر باشند، با این حال اینکه کل بار عاری از هرگونه از این لک ها باشد غیر ممکن است و تا حدی وجود خلال های کمی زرد رنگ و یا با لک های سیاه رنگ قابل پذیرش است.
در زمان خرید این محصول باید توجه داشت که چه درصدی از خلال پسته ها شکسته و یا نرمه شده اند چراکه غالبا خلال پسته هایی که زیاد جابجا می شوند در قسمت زیری بسته بسیار نرمه می شوند، اما حتی خالی کردن بسته ها و چک کردن تمام آن ها مجددا به بار آسیب می زند فلذا بهترین راه این است که از پیش نسبت به کیفیت تولید اطلاع داشته باشیم و بهتر از آن اینکه خلال پسته ها در زمان سفارش تولید شده و مستقیم پس از تولید به مشتری نهایی عرضه شوند.

منبع:http://jeybuy.com



نوشته شده توسط Admin
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

آجیل و خشکبار هومن

ارائه آجیل و خشکبار مرغوب به صورت عمده و جزئی-آدرس:تهران خیابان بهارستان نرسیده به چهارراه فخرآباد پلاک135-تلفن:77532520

مشخصه های خلال پسته مرغوب

سه شنبه, ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۰۶:۲۰ ب.ظ

مشخصه های خلال پسته مرغوب:

با توجه به همین فرآیند های گفته شده خلال پسته ای درجه یک و خوب شناخته می شود که تا حد امکان سبز رنگ تر، کشیده تر و بلند تر، عاری از هرگونه پوست گلدار مغز پسته و ضایعات مختلف مانند پوست پسته، فلزات، چوب و... باشد.
در صورتی که خلال ها لکه سیاه یا قهوه ای رنگ داشته باشند نشان از این است که پسته اولیه چندان با کیفیت و تازه نبوده است و ممکن است این خلال ها کمی تلخ تر باشند، با این حال اینکه کل بار عاری از هرگونه از این لک ها باشد غیر ممکن است و تا حدی وجود خلال های کمی زرد رنگ و یا با لک های سیاه رنگ قابل پذیرش است.
در زمان خرید این محصول باید توجه داشت که چه درصدی از خلال پسته ها شکسته و یا نرمه شده اند چراکه غالبا خلال پسته هایی که زیاد جابجا می شوند در قسمت زیری بسته بسیار نرمه می شوند، اما حتی خالی کردن بسته ها و چک کردن تمام آن ها مجددا به بار آسیب می زند فلذا بهترین راه این است که از پیش نسبت به کیفیت تولید اطلاع داشته باشیم و بهتر از آن اینکه خلال پسته ها در زمان سفارش تولید شده و مستقیم پس از تولید به مشتری نهایی عرضه شوند.

منبع:http://jeybuy.com

۹۷/۰۲/۱۸ موافقین ۰ مخالفین ۰
Admin

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی