مشخصه های خلال پسته مرغوب
مشخصه های خلال پسته مرغوب:
با توجه به همین فرآیند های گفته شده خلال پسته ای درجه یک و خوب شناخته می شود که تا حد امکان سبز رنگ تر، کشیده تر و بلند تر، عاری از هرگونه پوست گلدار مغز پسته و ضایعات مختلف مانند پوست پسته، فلزات، چوب و... باشد.
در صورتی که خلال ها لکه سیاه یا قهوه ای رنگ داشته باشند نشان از این است که پسته اولیه چندان با کیفیت و تازه نبوده است و ممکن است این خلال ها کمی تلخ تر باشند، با این حال اینکه کل بار عاری از هرگونه از این لک ها باشد غیر ممکن است و تا حدی وجود خلال های کمی زرد رنگ و یا با لک های سیاه رنگ قابل پذیرش است.
در زمان خرید این محصول باید توجه داشت که چه درصدی از خلال پسته ها شکسته و یا نرمه شده اند چراکه غالبا خلال پسته هایی که زیاد جابجا می شوند در قسمت زیری بسته بسیار نرمه می شوند، اما حتی خالی کردن بسته ها و چک کردن تمام آن ها مجددا به بار آسیب می زند فلذا بهترین راه این است که از پیش نسبت به کیفیت تولید اطلاع داشته باشیم و بهتر از آن اینکه خلال پسته ها در زمان سفارش تولید شده و مستقیم پس از تولید به مشتری نهایی عرضه شوند.
منبع:http://jeybuy.com