معرفی خلال پسته
معرفی خلال پسته:
خلال پسته یکی از بهترین فرآورده های صادراتی پسته ایران است که به علت رنگ بسیار سبز، روغن کافی و طعم درجه یک به سراسر دنیا صادر می شود.
با توجه به اینکه خلال پسته یکی از فرآورده های گران قیمت پسته است برای خرید آن نیاز به صرف هزینه زیاد می باشد فلذا لازم است در رابطه با ویژگی ها، کیفیت، نحوه بسته بندی و شرایط نگهداری آن اطلاعات بیشتری کسب شود.
این محصول در ایران به عنوان یکی از فرآورده های اصلی پسته شناخته می شود که برای مصارف زیادی مانند استفاده در شیرینی پزی ها، مواد غذایی، بستنی فروشی ها و همچنین صادرات به بسیاری از کشور ها به کار می رود.
نکات زیادی در انتخاب خلال درجه یک باید مورد توجه قرار گرفته شود و مخصوصا در موارد صادراتی این محصول که قیمت نیز بسیار مهم است باید حتی نسبت به تولید آن و استاندارد های خلال پسته آگاهی کامل داشت.
در ادامه به بررسی تمام مواردی که به انتخاب مناسب و تشخیص درست خواهد انجامید می پردازیم:
نحوه تولید خلال پسته:
کیفیت خلال پسته به میزان سبز بودن، سالم بودن خلال ها و همچنین طعم و روغن آن بستگی دارد که تا حد زیادی وابسته به پسته اولیه ای می باشد که قرار است خلال ها از آن تولید شوند. برای همین منظور باید از مغز پسته هایی کاملا سبز استفاده شود که از نظر طعم و روغن هم مناسب باشند.
یکی از انواع مناسب پسته برای تولید خلال که ویژگی های یاد شده را داشته باشد، پسته قزوین است. پسته قزوین بسیار رنگ سبز مناسب و همچنین طعم و روغن خوبی دارد و همین مطلب این محصول را برای تولید خلال بسیار مناسب می نماید.
بعد از انتخاب نوع پسته خام، باید مغز شوند و مغز های تولید شده برای مدت کوتاهی در داخل آب قرار بگیرند تا بتوان پوست رویی مغز پسته را از آن ها جدا کرد. این پوسته گلدار علاوه بر اینکه فرآیند تولید خلال را دشوار می کند در صورت وجود در محصول نهایی منجر به پایین آمدن کیفیت می شود به این علت که عمده مصرف خلال پسته شیرینی جات و تزئین مواد غذایی می باشد و اگر خلال پسته با پوست گلدار رویی روی شیرینی در مقابل حرارت قرار بگیرد سوخته شده و سیاه رنگ می شود.
منبع:http://jeybuy.com