آجیل و خشکبار هومن

ارائه آجیل و خشکبار مرغوب به صورت عمده و جزئی-آدرس:تهران خیابان بهارستان نرسیده به چهارراه فخرآباد پلاک135-تلفن:77532520

۶ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۷ ثبت شده است


از جمله فواید مصرف خرما برای سلامتی می‌توان به رفع یبوست، اختلالات روده، مشکلات قلبی، کم‌خونی، اختلالات جنسی،اسهال، سرطان دستگاه گوارشی و بسیاری دیگر از مشکلات جسمی اشاره کرد. هم‌چنین از خواص خرما این است که برایافزایش وزن نیز مفید است. این خوراکی سرشار از انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی، و فیبر است. این میوه‌ی خوشمزه حاوی روغن، کلسیم، گوگرد، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس، و منیزیوم است که همگی برای حفظ سلامتی بدن مفید هستند. به گفته‌ی برخی متخصصان سلامت، مصرف روزانه یک خرما برای داشتن رژیم غذایی متعادل و سالم بسیار ضروری است.

خواص خرما برای سلامتی موجب شده است این میوه همواره به عنوان یکی از بهترین مواد خوراکی برای رشد ماهیچه‌ها شناخته شود. خرما به روش‌هایی مختلف مصرف می‌شود، از جمله ترکیب پوره‌ی خرما با شیر، ماست، نان یا کره که می‌تواند طعم لذیذ آن را صد چندان کند. پوره‌ی خرما هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان مفید است، به ویژه برای افرادی که دوره‌ی نقاهت از بیماری یا جراحت را پشت سر می‌گذارند.

بر اساس بررسی‌های جدید پزشکی، امروزه تاثیر مثبت مصرف خرما در پیشگیری از سرطان‌های دستگاه گوارشی مورد پذیرش قرار گرفته است. مسلمان‌ها طبق سنت‌های فرهنگی‌‌شان روزه‌ی خود را با خوردن خرما و آب باز می‌کنند. افطار کردن با خرما ازپرخوری و مصرف یکباره‌ی غذا در وعده‌ی افطار پیشگیری می‌کند. وقتی خرما با ارزش غذایی بالای خود در بدن جذب می‌شود،احساس گرسنگی را فرو می‌نشاند. هم‌چنین، مصرف خرما تاثیرات مثبت زیادی بر دستگاه عصبی‌مان می‌گذارد، زیرا این میوه‌ی شیرین دارای مقدار قابل توجهی پتاسیم است.

به علاوه، خرما به عنوان یکی از بهترین خوراکی‌های شیرین و پرکاربرد می‌تواند فرایند گوارش را تنظیم و کنترل کند. مصرف این میوه در ظرفِ فقط نیم ساعت می‌تواند سطح انرژی آدم را به اندازه‌ای قابل توجه افزایش دهد. طبق توصیه‌ی انجمن سرطان آمریکا، باید روزانه ۲۰ تا ۳۵ گرم فیبر رژیمی مصرف کنیم که مصرف خرما می‌تواند نیازمان را به این میزان از فیبر تامین کند. هم‌چنین گفته می‌شود،‌ مصرف روزانه یک عدد خرما به حفظ سلامت قوه‌‌ی بینایی‌تان در تمام طول زندگی کمک می‌کند. به علاوه، خرما به عنوان عاملی موثر در محافظت از بدن در مقابل مشکلات ناشی از شب کوری شناخته می‌شود.

ارزش غذایی خرما

خرما منبع خوبی برای انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی به شمار می‌رود. هم‌چنین به عنوان منبع خوبی برای انرژی، قند، و فیبر شناخته می‌شود. مواد معدنی ضروری بدن نظیر کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیوم و روی را نیز می‌توان با مصرف خرما تامین نمود. به علاوه، خرما حاوی ویتامین‌هایی نظیر تیامین، نیاسین، اسید فولیک، ویتامین A و ویتامین K است.

غالبا خرما را جزء مواد خوراکی ملین طبقه‌بندی می‌کنند. به همین دلیل، افراد مبتلا به یبوست می‌توانند مرتبا از این میوه استفاده ‌کنند. برای بهره‌مندی حداکثری و مطلوب از این خواص خرما بهتر است آن را یک شب در آب بخیسانید،‌ سپس هنگام صبح، وقتی ترکیب آب و خرما شکلی مانند شربت به خود گرفت، آن را میل کنید؛ به این ترتیب، می‌توانید بهترین نتیجه را از آن بگیرید. خرما دارای مقادیر بالایی از فیبر محلول است که برای افزایش سطح سلامت دستگاه گوارش و حرکت راحتِ غذاها در مجاری گوارشی و در نتیجه، تسکین علائم یبوست بسیار ضروری است.

منبع:bazdeh.org


Admin
۳۰ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۹:۵۳ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

مشخصه های خلال پسته مرغوب:

با توجه به همین فرآیند های گفته شده خلال پسته ای درجه یک و خوب شناخته می شود که تا حد امکان سبز رنگ تر، کشیده تر و بلند تر، عاری از هرگونه پوست گلدار مغز پسته و ضایعات مختلف مانند پوست پسته، فلزات، چوب و... باشد.
در صورتی که خلال ها لکه سیاه یا قهوه ای رنگ داشته باشند نشان از این است که پسته اولیه چندان با کیفیت و تازه نبوده است و ممکن است این خلال ها کمی تلخ تر باشند، با این حال اینکه کل بار عاری از هرگونه از این لک ها باشد غیر ممکن است و تا حدی وجود خلال های کمی زرد رنگ و یا با لک های سیاه رنگ قابل پذیرش است.
در زمان خرید این محصول باید توجه داشت که چه درصدی از خلال پسته ها شکسته و یا نرمه شده اند چراکه غالبا خلال پسته هایی که زیاد جابجا می شوند در قسمت زیری بسته بسیار نرمه می شوند، اما حتی خالی کردن بسته ها و چک کردن تمام آن ها مجددا به بار آسیب می زند فلذا بهترین راه این است که از پیش نسبت به کیفیت تولید اطلاع داشته باشیم و بهتر از آن اینکه خلال پسته ها در زمان سفارش تولید شده و مستقیم پس از تولید به مشتری نهایی عرضه شوند.

منبع:http://jeybuy.com

Admin
۱۸ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۸:۲۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

معرفی خلال پسته:
خلال پسته یکی از بهترین فرآورده های صادراتی پسته ایران است که به علت رنگ بسیار سبز، روغن کافی و طعم درجه یک به سراسر دنیا صادر می شود.
با توجه به اینکه خلال پسته یکی از فرآورده های گران قیمت پسته است برای خرید آن نیاز به صرف هزینه زیاد می باشد فلذا لازم است در رابطه با ویژگی ها، کیفیت، نحوه بسته بندی و شرایط نگهداری آن اطلاعات بیشتری کسب شود.
این محصول در ایران به عنوان یکی از فرآورده های اصلی پسته شناخته می شود که برای مصارف زیادی مانند استفاده در شیرینی پزی ها، مواد غذایی، بستنی فروشی ها و همچنین صادرات به بسیاری از    کشور ها به کار می رود.
نکات زیادی در انتخاب خلال درجه یک باید مورد توجه قرار گرفته شود و مخصوصا در موارد صادراتی این محصول که قیمت نیز بسیار مهم است باید حتی نسبت به تولید آن و استاندارد های خلال پسته آگاهی کامل داشت.
در ادامه به بررسی تمام مواردی که به انتخاب مناسب و تشخیص درست خواهد انجامید می پردازیم:

نحوه تولید خلال پسته:
کیفیت خلال پسته به میزان سبز بودن، سالم بودن خلال ها و همچنین طعم و روغن آن بستگی دارد که تا حد زیادی وابسته به پسته اولیه ای می باشد که قرار است خلال ها از آن تولید شوند. برای همین منظور باید از مغز پسته هایی کاملا سبز استفاده شود که از نظر طعم و روغن هم مناسب باشند.
یکی از انواع مناسب پسته برای تولید خلال که ویژگی های یاد شده را داشته باشد، پسته قزوین است. پسته قزوین بسیار رنگ سبز مناسب و همچنین طعم و روغن خوبی دارد و همین مطلب این محصول را برای تولید خلال بسیار مناسب می نماید.
بعد از انتخاب نوع پسته خام، باید مغز شوند و مغز های تولید شده برای مدت کوتاهی در داخل آب قرار بگیرند تا بتوان پوست رویی مغز پسته را از آن ها جدا کرد. این پوسته گلدار علاوه بر اینکه فرآیند تولید خلال را دشوار می کند در صورت وجود در محصول نهایی منجر به پایین آمدن کیفیت می شود به این علت که عمده مصرف خلال پسته شیرینی جات و تزئین مواد غذایی می باشد و اگر خلال پسته با پوست گلدار رویی روی شیرینی در مقابل حرارت قرار بگیرد سوخته شده و سیاه رنگ می شود.

منبع:http://jeybuy.com

Admin
۱۸ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۸:۱۸ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

تاریخچه و معرفی :
پسته امروزی ابتدا از درختان خود روی پسته  بومی آسیای مرکزی بدست آمده است. چیدن و فرآوری اولیه آن از مربوط به عصر امپراطوری فارس می باشد که از مدیترانه ی شرقی به آسیای مرکزی گسترش یافته است. از آن زمان تا کنون، پسته محصول مهمی در مناطق سرد فلات های ایران به شمار می رود.
کشت نهال پسته در ناحیه مدیترانه گسترش یافته و دائما در سوریه ، ترکیه ، یونان و سیسیل در حال رونق است. پسته در عصر باستان کاملا شناخته شده و معروف بوده است.
از سال 1970 ، پسته بعنوان یک محصول تجاری در بسیاری از کشورهای اطراف سی امین مدار موازی در شمال و جنوب مدار استوا محسوب شده است. این مناطق شامل کالیفرنیا، آفریقای شمالی ، ولز جنوبی جدید در استرالیا ، آفریقای جنوبی ، آرژانتین و شیلی می باشد. از سال 1970 ، پسته از یک آجیل تجملی و اعیانی که فقط مورد توجه ثروتمندان بود به یک کالای موجود در سوپرماکت ها مورد مصرف عموم واقع شده و همه از ان بهره میبرند.
درخت پسته تقریبا کوچک است و  اغلب در نواحی خشک جهان و نزدیک به سی امین مدار موازی عرض جغرافیایی رشد می کند. این درخت از مکان هایی هم سطح دریا نظیر کشورهای آتیکا و یونان تا مکان هایی با ارتفاع 1800 متر بالای سطح دریا  نظیر کرمان ایران رشد می کند. ترکیب عرض جغرافیایی و ارتفاع باید به اندازه کافی ساعت های سردی را در زمستان و شرایط تابستانی یعنی گرما و آفتاب طولانی را برای تولید یک محصول قابل رشد و مناسب فراهم کند.
پسته بصورت جانبی بر روی چوب یک ساله میوه می دهد. این امر باعث می شود که به صورت متناوب محصول داده و محصول فراوان آن با نتایج و دست آوردهای تجاری بسیاری توام می باشد.
درخت پسته برگریز است بدین معنا که در پاییز برگ میریزد و در طول زمستان بدون برگ باقی       می ماند. این درخت دوپایه (دو جنسی) است بدین معنا که گل های نر بر روی یک درخت و گل های ماده بر روی درخت دیگر شکوفه می دهند. بنابراین برای محصول دادن این آجیل،  وجود درختان نر و ماده ضروری است. گرده افشانی از طریق باد صورت می گیرد.
این درختان سیستم های ریشه ای گسترده ای دارند که به آن ها این امکان را  می دهد تا به عمق خاک نفوذ کنند. بنابراین ، درخت پسته قادر است تا خشکی و بی آبی های طولانی را تحمل کند و خود را با این شرایط سازگار کنند. این نوع درخت به خاکی نیاز دارد که بتواند به خوبی  آب را از خود گذر دهد و به جریان در آورد. در این نوع خاک ، درخت می تواند تفریبا میزان زیاد شوری خاک یا آب آبیاری را تحمل کند.
مدت طولانی نونهالی  از ویژگی های درخت پسته می باشد که قبل از 6 سال معمولا تنها چند پسته به ثمر   می رسد و بعد از گذشت  15 تا 20 سال به حداکثر میوه دهی می رسد.

منبع:jeybuy.com

Admin
۱۸ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۸:۰۴ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر




مدت زمان: 33 ثانیه 

Hoomannuts

Admin
۰۲ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۶:۲۳ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر




مدت زمان: 41 ثانیه 

آجیل و خشکبار هومن

Admin
۰۱ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۸:۳۴ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر