آجیل و خشکبار هومن

ارائه آجیل و خشکبار مرغوب به صورت عمده و جزئی-آدرس:تهران خیابان بهارستان نرسیده به چهارراه فخرآباد پلاک135-تلفن:77532520
پنجشنبه, ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۰۶:۲۷ ب.ظ

تخمه آفتابگردان

تخمه آفتابگردان چربی خون را پایین می آورد.

گل آفتابگردان برای التیام زخم ها و پائین آوردن فشار خون بکار می رود. اسانس برگ های آفتاب گردان خاصیت میکروب کشی دارد. در طب قدیم ایران و در طب چینی از تمام قسمت های گیاه آفتاب گردان استفاده می شود.تخمه آفتابگردان

تخمه آفتابگردان

اجازه بدهید گل آفتابگردان را گل عاشق بنامیم. گلی زردگون اما عاشق آفتاب. از دل چنین گل عاشقی تخمه هایی به عمل می آید که سرشار از مواد مغذی است.

تخمه ی آفتابگردان سرشار از فسفر، منگنز، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن است که در این مورد آخر می تواند با جوانه ی گندم، جگر و یا زرده ی تخم مرغ وارد رقابت شود.

این تخمه های پرطرفدار همچنین سرشار از ویتامین B و ویتامین E می باشند. برای آشنایی بیشتر با تخمه های عاشق ترین گل دنیا با ما همراه باشید.

4 دلیل خوب برای خوردن تخمه آفتابگردان

1- تخمه آفتابگردان به شما انرژی می دهد

یک مشت تخمه ی آفتابگردان 55 درصد تیامین یا همان ویتامین B1 مورد نیاز روزانه ی ما را تأمین می کند. همچنین بهتر است بدانید که تخمه آفتابگردان حاوی میزان قابل توجهی فولات (اسیدفولیک) و اسید پانتوتنیک یا ویتامین B5 و ویتامین های دیگر گروه B می باشد. این ویتامین ها باعث می شوند که بدن به خوبی بتواند از هیدرات های کربن (قندها) استفاده کند و پرانرژی باشد.

ترکیبات تخمه ی آفتابگردان داخل روده با کلسترول وارد نبرد شده و باعث کاهشجذب آن می شوند.

2- تخمه آفتابگردان میزان کلسترول خون را پایین می آورد

تخمه های آفتاب گردان سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده ی پُلی، به ویژه به صورت اسید لینولئیک هستند که یک اسید چرب امگا 6 محسوب می شود.

از این گذشته در این تخمه ها حدود 20 درصد اسیدهای چرب اشباع نشده ی مونو نیز وجود دارد. این اسیدهای چرب، زمانی که در تعادل با امگا 3 ها قرار بگیرند برای سلامت قلب و عروق بسیار مفیدند.

منبع:نمناک



نوشته شده توسط Admin
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

آجیل و خشکبار هومن

ارائه آجیل و خشکبار مرغوب به صورت عمده و جزئی-آدرس:تهران خیابان بهارستان نرسیده به چهارراه فخرآباد پلاک135-تلفن:77532520

تخمه آفتابگردان

پنجشنبه, ۳ اسفند ۱۳۹۶، ۰۶:۲۷ ب.ظ

تخمه آفتابگردان چربی خون را پایین می آورد.

گل آفتابگردان برای التیام زخم ها و پائین آوردن فشار خون بکار می رود. اسانس برگ های آفتاب گردان خاصیت میکروب کشی دارد. در طب قدیم ایران و در طب چینی از تمام قسمت های گیاه آفتاب گردان استفاده می شود.تخمه آفتابگردان

تخمه آفتابگردان

اجازه بدهید گل آفتابگردان را گل عاشق بنامیم. گلی زردگون اما عاشق آفتاب. از دل چنین گل عاشقی تخمه هایی به عمل می آید که سرشار از مواد مغذی است.

تخمه ی آفتابگردان سرشار از فسفر، منگنز، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن است که در این مورد آخر می تواند با جوانه ی گندم، جگر و یا زرده ی تخم مرغ وارد رقابت شود.

این تخمه های پرطرفدار همچنین سرشار از ویتامین B و ویتامین E می باشند. برای آشنایی بیشتر با تخمه های عاشق ترین گل دنیا با ما همراه باشید.

4 دلیل خوب برای خوردن تخمه آفتابگردان

1- تخمه آفتابگردان به شما انرژی می دهد

یک مشت تخمه ی آفتابگردان 55 درصد تیامین یا همان ویتامین B1 مورد نیاز روزانه ی ما را تأمین می کند. همچنین بهتر است بدانید که تخمه آفتابگردان حاوی میزان قابل توجهی فولات (اسیدفولیک) و اسید پانتوتنیک یا ویتامین B5 و ویتامین های دیگر گروه B می باشد. این ویتامین ها باعث می شوند که بدن به خوبی بتواند از هیدرات های کربن (قندها) استفاده کند و پرانرژی باشد.

ترکیبات تخمه ی آفتابگردان داخل روده با کلسترول وارد نبرد شده و باعث کاهشجذب آن می شوند.

2- تخمه آفتابگردان میزان کلسترول خون را پایین می آورد

تخمه های آفتاب گردان سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده ی پُلی، به ویژه به صورت اسید لینولئیک هستند که یک اسید چرب امگا 6 محسوب می شود.

از این گذشته در این تخمه ها حدود 20 درصد اسیدهای چرب اشباع نشده ی مونو نیز وجود دارد. این اسیدهای چرب، زمانی که در تعادل با امگا 3 ها قرار بگیرند برای سلامت قلب و عروق بسیار مفیدند.

منبع:نمناک

۹۶/۱۲/۰۳ موافقین ۰ مخالفین ۰
Admin

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی