آجیل و خشکبار هومن

ارائه آجیل و خشکبار مرغوب به صورت عمده و جزئی-آدرس:تهران خیابان بهارستان نرسیده به چهارراه فخرآباد پلاک135-تلفن:77532520
سه شنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۶، ۰۶:۰۶ ب.ظ

اطلاعیه مهم

هشدار 

آجیل کهنه نخورید

دکتر صادق هادی پور کارشناس تغذیه نسبت به عوارض مصرف آجیلهای فاسد که منجر به بروز مسمومیت و بیماری می شود، هشدار داد.


دکتر صادق هادی پور به مصرف تنقلات و آجیل در ایام عید اشاره کرد و افزود: انواع مغزهایی که خورده می شود باید سالم و بدون بو باشند زیرا خوردن آجیل کهنه و مانده موجب مسمومیت و بیماری می شود.

وی ضمن توصیه به شهروندان برای خودداری از خرید و مصرف آجیلهای رنگ شده و تقلبی، گفت: موادی که برای رنگ کردن انواع آجیل استفاده می ‌شود عمدتا غیرمجاز بوده و گاهی حساسیتهای شدیدی را در مصرف‌ کننده ایجاد می ‌کنند.

این کارشناس تغذیه همچنین در خصوص نحوه نگهداری آجیل و خشکبار هشدار و افزود: این قبیل تنقلات و خوراکیها نباید در مکانهای مرطوب نگهداری شوند. زیرا در این صورت آجیل کپک زده و فاسد می شود.

هادی پور ادامه داد: افلاتوکسین یکی از سموم مترشحه از نوعی کپک است که در هنگام برداشت، فرآوری یا حمل و نقل نامناسب در پسته، فندق یا بادام زمینی به وجود می ‌آید و بایستی تولید کنندگان و مصرف‌ کنندگان به این موضوع توجه داشته باشند.
منبع:fardanews.com


نوشته شده توسط Admin
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

آجیل و خشکبار هومن

ارائه آجیل و خشکبار مرغوب به صورت عمده و جزئی-آدرس:تهران خیابان بهارستان نرسیده به چهارراه فخرآباد پلاک135-تلفن:77532520

اطلاعیه مهم

سه شنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۶، ۰۶:۰۶ ب.ظ

هشدار 

آجیل کهنه نخورید

دکتر صادق هادی پور کارشناس تغذیه نسبت به عوارض مصرف آجیلهای فاسد که منجر به بروز مسمومیت و بیماری می شود، هشدار داد.


دکتر صادق هادی پور به مصرف تنقلات و آجیل در ایام عید اشاره کرد و افزود: انواع مغزهایی که خورده می شود باید سالم و بدون بو باشند زیرا خوردن آجیل کهنه و مانده موجب مسمومیت و بیماری می شود.

وی ضمن توصیه به شهروندان برای خودداری از خرید و مصرف آجیلهای رنگ شده و تقلبی، گفت: موادی که برای رنگ کردن انواع آجیل استفاده می ‌شود عمدتا غیرمجاز بوده و گاهی حساسیتهای شدیدی را در مصرف‌ کننده ایجاد می ‌کنند.

این کارشناس تغذیه همچنین در خصوص نحوه نگهداری آجیل و خشکبار هشدار و افزود: این قبیل تنقلات و خوراکیها نباید در مکانهای مرطوب نگهداری شوند. زیرا در این صورت آجیل کپک زده و فاسد می شود.

هادی پور ادامه داد: افلاتوکسین یکی از سموم مترشحه از نوعی کپک است که در هنگام برداشت، فرآوری یا حمل و نقل نامناسب در پسته، فندق یا بادام زمینی به وجود می ‌آید و بایستی تولید کنندگان و مصرف‌ کنندگان به این موضوع توجه داشته باشند.
منبع:fardanews.com
۹۶/۱۲/۱۵ موافقین ۰ مخالفین ۰
Admin

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی