آجیل و خشکبار هومن

ارائه آجیل و خشکبار مرغوب به صورت عمده و جزئی-آدرس:تهران خیابان بهارستان نرسیده به چهارراه فخرآباد پلاک135-تلفن:77532520

۱۰ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است


پسته اکبری

این نوع پسته بسیار کشیده و بزرگ است و از نوع احمد آقایی کشیده تر میباشد ولی در بین انواع پسته ها دارای قیمت بیشتری می باشد دست چین آن برای آجیل پرطرفدار است.و پسته لوکس و مجلسی می باشد.

Admin
۲۹ بهمن ۹۶ ، ۱۸:۲۲ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

پسته کله قوچی

همانطور که از اسم آن پیداست پسته ای درشت و گرد میباشد و دارای طعم خاص خودش هم هست و چون اندازه آن بزرگ است توچین آن جلوه ی خاصی دارد و به آجیل شکل و ظاهر زیبایی می بخشد.

Admin
۲۹ بهمن ۹۶ ، ۱۸:۲۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

پسته احمد آقایی

پسته احمد آقایی نسبت به فندقی کشیده تر و بزرگتر میباشد و دارای طعم بسیار عالی میباشد و از نظر طعم خوشمزه ترین نوع پسته میباشد و این نوع پسته فراوانترین نوع پسته به دلیل مرغوبیت پیوند آن میباشد و برای آجیل پر مصرف ترین نوع پسته میباشد.

Admin
۲۹ بهمن ۹۶ ، ۱۸:۱۹ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

پسته فندقی  

پسته فندقی از نظر شکل و ظاهر نسبت به بقیه انواع پسته کوچکتر میباشد و کمی از فندق بزرگتر و به دلیل اینکه پسته ریزی میباشد تعداد آن در یک کیلو بیشتر از سایر پسته ها میباشد در نتیجه برای آجیل اقتصادی تر میباشد و بیشترین حجم را برای صادرات به خود اختصاص داده است.

Admin
۲۹ بهمن ۹۶ ، ۱۸:۱۸ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

مهندس محمد موسی‌زاده، مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار می‌گوید آلودگی پسته آب خندان از پسته خندان طبیعی کمتر است اما موسسه تحقیقات پسته کشور اعلام کرده که طعم پسته‌هایی که آب خندان شده باشد، به سرعت نامطلوب می‌شود و کیفیت آن پایین می‌آید.

بر اساس تحقیقات این موسسه، طعم و بوی پسته‏هایی که آب‌خندان شده باشند اکثرا به سرعت برگشته و نامطلوب می‏گردد و طعم و بوی پسته از حالت طبیعی به طعم تند و بوی غیرطبیعی نامطبوع مانند (نا یا رطوبت) تغییر می‏کند.

مهندس محمد موسی‌زاده، مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار در مصاحبه‌ای با انارپرس گفت: در صورت رعایت موازین بهداشتی، آلودگی پسته‌های آب‌خندان از پسته‌های خندان طبیعی بسیار کمتر است.

مهندس موسی‌زاده با اشاره پروسه تولید آب‌خندان گفت: در این فرآیند ابتدا پسته‌های دهن‌بست در آب سرد ریخته می‌شود و بلافاصله بر روی خشک کن گرم قرار می‌گیرد و در نتیجه فرآیند انبساط وانقباض، این پسته‌ها به پسته‌های خندان تبدیل می‌شود که این پروسه به عنوان فرآیند آب‌خندان تعبیر می‌شود.

وی با سالم معرفی کردن پسته‌هایی که با استفاده از روش آب‌خندان تولید می‌شود، اظهار کرد: برخلاف تصورعمومی، آلودگی پسته‌های آب‌خندان از پسته‌های خندان کمتر است.

موسی زاده البته این موضوع را وابسته به شرایط تولید و فرآیند آب‌خندان دانست وتصریح کرد: در صورتی که این فرآیند درشرایط و محیط بهداشتی سالم انجام نشود، می‌تواند منجر به رشد آلودگی افلاتوکسین شود که نوعی قارچ بیماری‌زا و خطرناک است.

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان انار اضافه کرد: آلودگی افلاتوکسین وقتی وارد پسته و یا هر ماده غذایی دیگر شود با ورود به چرخه خون در کبد ذخیره می‌شود وچون متابولیسم آن برای این عضو سخت است در نهایت منجر به ابتلا به بیماری سرطان می‌گردد.

موسی‌ زاده با اشاره به رواج فرآیند پسته آبخندان در کشورهایی مثل آمریکا گفت: این فرآیند در کشور آمریکا نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشتر پسته‌های کشور آمریکا از نوع دهان بسته است اظهار کرد: در این کشور با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته اقدام به آب‌خندان کردن این محصول می‌کنند که به اصطلاح آمریکایی به آن واتراوپن (WatreOpne) گفته می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه پسته‌های آب‌خندان قابلیت صادرات بیشتری دارند، بار دیگر بر نحوه تولید آن تاکید و اضافه کرد: اگر این پسته‌ها در شرایط غیر بهداشتی تولید شوند، قطعا زیان‌آور بوده و سلامت مصرف‌کننده را به خطر خواهند انداخت.

موسی زاده بر لزوم بازرسی‌های متعدد از سوی مسئولان مربوطه از شرکت‌های تولید پسته آب‌خندان تاکید و اظهار کرد: لازم است دستگاه‌های ذیربط نسبت به بازرسی‌های متعدد از این شرکت‌ها اقدام کنند تا ضمن اطمینان از سلامت محصولات تولیدی این شرکت‌ها، از شیوع بیماری سرطان و همچنین از دست دادن بازارهای جهانی جلوگیری کنند.

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان انار در ادامه ضمن اظهار بی اطلاعی از تعداد پرونده‌های تشکیل شده در خصوص تخلف در پروسه تولید پسته آب‌خندان در شهرستان انار، مسئول رسیدگی به این امر را اداره کل استاندارد ومعاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی معرفی کرد.

مصاحبه از: مریم ایمانی

Admin
۲۹ بهمن ۹۶ ، ۱۸:۱۵ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

Admin
۲۹ بهمن ۹۶ ، ۱۷:۰۸ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

پسته

در چین به پسته‌، " آجیل خندان " می گویند. پسته قدمتی صد هزار ساله دارد. برای اولین بار در خاورمیانه، ایران و سوریه کاشته شد
 و بعد به یونان و بقیه کشورهای اروپایی راه یافت.
طبقه یک افسانه قدیمی، عشاق، یکدیگر را در باغ پسته ملاقات می کردند تا صدای ترک و شکستن پوست پسته را به هنگام باز شدن
 آن بشنوند. زیرا عقیده داشتند، این کار برای آنها خوشبختی به ارمغان می آورد.
مغز پسته یکی از تنقلات بسیار مفید است. پسته منبع خوبی از کلسیم  ، منیزیم ، فسفر ، پتاسیم ، آهن  ، فولات و پروتئین است.

منبع:تبیان

.

Admin
۲۷ بهمن ۹۶ ، ۲۲:۳۵ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

بادام هندی

بادام هندی به صورت معلق از ساقه های گیاهی به نام CASHEW PEAR می روید.
 بادام هندی از برزیل آمده است و توسط کاشفان پرتغالی به هند آورده شده است.
بادام هندی بیشتر به عنوان یک نوع آجیل و تنقلات خورده می شود، اما از آن می توان
 در تهیه برخی از غذاها نیز استفاده کرد. بادام هندی سرشار از ویتامین A  است.

منبع:تبیان


Admin
۲۷ بهمن ۹۶ ، ۲۲:۲۹ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

ما را در کانال اینستاگرام دنبال کنید

Hoomannuts


Admin
۲۷ بهمن ۹۶ ، ۲۲:۲۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

آجیل و خشکبار هومن
ارائه مرغوب ترین آجیل و خشکبار به صورت عمده و جزئی
آدرس:خیابان بهارستان نرسیده به چهارراه فخرآباد پلاک 135
تلفن:77532520
تلگرام:09121148892
اینستاگرام:Hoomannuts

Admin
۲۷ بهمن ۹۶ ، ۲۲:۱۳ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر